Doel

Het platform voor Horeca en mensen die gezond, koolhydraat bewust wensen te eten.

doel

Op Restaurant

Buitenhuis eten is voor sommigen een zaligheid,  een pure ontspanning, en  voor anderen een nachtmerrie, pure stress.

De culinaire fantasieën van onze chefs, de diverse wereld invloeden maken van een dagdagelijks gerecht een juweeltje maar een juweeltje waarin het vaak moeilijk is de ingrediënten te onderscheiden, laat staan te kennen.

Het is dan ook niet vanzelfsprekend  de hoeveelheid koolhydraten in het gerecht te kennen.

Voor mensen met diabetes en mensen die gezond koolhydraatbewust wensen te eten is de doelstelling van  ZUCSU om samen met haar chefs een platform uit te bouwen dat de mogelijkheid geeft om met minimale inspanning de nodige informatie te verwerven.

 

Thuis

Door het oprichten van een discussieplatform, kookworkshops, meetings en nieuwsbrieven wenst ZUCSU iedereen gepassioneerd door voeding en/of gezondheid te bereiken.

Via onze kookworkshops, gegeven door onze masterchefs, wordt de nadruk gelegd op de gezonde aanpak, de koolhydraten en mogelijke alternatieven..

Via onze nieuwsbrieven, bedrijfsbezoeken, kinderevenementen en e.a. hopen wij de aandacht te leggen op de diverse consumptieproducten met hun al dan niet verborgen suikers.

Via onze boeiende website  kan men niet alleen de nodige informatie omtrent de deelnemende horecazaken met hun chefs en lokalisatie terugvinden maar ook aanvullende inlichtingen omtrent gezonde voeding en hun koolhydraten, de ingrediënten, de gerechten van onze chefs.

Een waar atelier waar restaurant, de hobbykok , de Bourgondiër zijn weg kan vinden . Hoe meer samenwerking hoe boeiender.