Doel

Het platform voor Horeca en mensen die gezond, koolhydraat bewust wensen te eten.

doel

Op Restaurant

Buitenhuis eten is voor sommigen een zaligheid,  een pure ontspanning, en  voor anderen een nachtmerrie, pure stress.

De culinaire fantasieën van onze chefs, de diverse wereld invloeden maken van een dagdagelijks gerecht een juweeltje maar een juweeltje waarin het vaak moeilijk is de ingrediënten te onderscheiden, laat staan te kennen.

Het is dan ook niet vanzelfsprekend  de hoeveelheid koolhydraten in het gerecht te kennen.

Voor mensen met diabetes en mensen die gezond koolhydraatbewust wensen te eten is de doelstelling van  ZUCSU een platform uit te bouwen dat de mogelijkheid geeft om met minimale inspanning de nodige informatie te verwerven.

Thuis

Door het oprichten van een platform wenst ZUCSU iedereen die gepassioneerd is voor voeding en/of gezondheid te bereiken.

Via onze boeiende website  kan men niet alleen de nodige informatie omtrent de deelnemende horecazaken met hun chefs en lokalisatie terugvinden maar ook aanvullende inlichtingen omtrent gezonde voeding en hun koolhydraten, de ingrediënten, de gerechten van onze chefs.

Een ware encyclopedie aan productkennis kan men terugvinden, een kennis die je toelaat interntionaal de meer onbekende ingrediënten te ontdekken.

Een waar atelier waar restaurant, de hobbykok , de Bourgondiër zijn weg kan vinden . Hoe meer samenwerking hoe boeiender.

Via onze kookworkshops, die momenteel door corona on hold werden gezet) gegeven door onze chefs, wordt de nadruk gelegd op de gezonde aanpak, de koolhydraten en mogelijke alternatieven.